Mangler du 100.000 kr? Se mindre TV…

Hvor meget betaler du for at se TV? Har du basispakken, den helt store pakke eller noget tredje? Hvor meget TV ser du egentlig? Hvem styrer hvad du skal se hvornår? Er det ikke på tide at tage kontrollen tilbage og selv styre det? – og samtidig spare flere tusind kroner om året: Drop den dyre TV-pakke!

tvHar du den lille pakke – som lige nu koster 219 kr per måned – ender du op med en årlig regning på over 2.600 kr. For slet ikke at tale om “den store pakke” eller Viasat Sport, som kommer til at stå dig i 499,- per måned – altså 6.000 kroner om året (på nær 12 kr). Eller hvad med VIASAT TOTAL med hele 68 kanaler, som bringer dig på den forkerte side af 7.000 kroner om året.

Gratis alternativer til TV-pakken

Har du en god netværksforbindelse kan du med DRs app helt gratis (nå ja… betalt over skatten og licensen, men der er ligesom ikke noget valg) se alle DRs kanaler live og boltre dig i deres arkiver og mest populære udsendelser – vel at mærke når det passer dig.

“Jamen, de viser aldrig nogen gode film”, jamrer du måske… Well, Filmstriben giver dig helt lovligt (igen betalt over skatten) gratis adgang til masser af film online.

Og så er der jo muligheden for – indrømmet med lidt planlægning – at låne DVDer på biblioteket også helt gratis (stadig betalt over skatten). Alle disse steder er du også helt fri for mere eller mindre gode reklamer.

100.000 kr og mere til

Helt ærligt, mere end 7.000 kroner om året for TV (og masser af reklamer) er det virkelig det værd? På ti år har du med en forrentning på 7 pct. skrabet næsten 100.000 kroner sammen. 100.000 kroner. Wauw, hvad kunne man ikke få for de penge?

…jo mindre du sidder på din flade og ser på skærmen, jo mere får du i virkeligheden selv oplevet og udrettet…

Og så er der – i parentes bemærket – hele aspektet med at jo mindre du sidder på din flade og ser skærm, jo mere får du i virkeligheden selv oplevet og udrettet…  Faktisk langt mere værd end de 100.000, du lige har sparet – i hvert fald hvis du spørger mig!   

Hvad med dig? Hvad betaler du for at se TV?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Forfatter: rentersrente

Jeg er gift, har tre børn, er lønmodtager i det private og ejer min bolig i fællesskab med min ægtefælle og kreditforeningen. Jeg har en naturvidenskabelig PhD-grad og en MBA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *