Om Bliv Rig Langsomt

Bliv rig langsomt fortæller hvordan du kan blive rig ved
1) at forbruge mindre end du tjener og
2) investere resten på fornuftig vis.

Det er selvfølgelig ikke noget, som sker hen over natten, men til gengæld en sikker vej til finansiel rigdom og ikke mindst økonomisk uafhængighed.

Bliv Rig Langsomt

Bliv rig langsomt med Renters Rente

Jeg er stor fan af MMM, men skriver om mine egne erfaringer med privatøkonomi og giver tips til at blive bedre til at styre og optimere den i håb om at det kan hjælpe dig. Har egentlig længe savnet indhold på dansk, men faldt så for nylig over pengepugeren.dk, som jeg synes er “spot on” med rigtig mange ting.

Andre steder med god inspiration og nyttig viden er Kim Valentin fra Finanshuset i Fredensborg og uvildige.dk. Jeg har selv – med stor tilfredshed – brugt uvildige.dk et par gange i forbindelse med gennemgang af vores økonomi og i forbindelse med forrige låneomlægning. Uvildige er siden blevet en del af Beierholm.

Jeg er gift, har tre børn, er lønmodtager i det private og ejer min bolig i fællesskab med min ægtefælle og kreditforeningen. Jeg har en naturvidenskabelig PhD-grad og en MBA.